Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


 
 

 

29 november 2017 - Ladies Night Gek Van Geluk (met vernieuwde goodiebag)           

Kom naar de Ladies Night met Gek Van Geluk en ontvang een GRATIS entreebewijs t.w.v. € 33,50 voor een heerlijk dagje bij de Veluwse Bron of een van de andere aangesloten resorts (o.a. Zwaluwhoeve, Thermen Holiday en SpaPuur).

Dit kun je verder allemaal verwachten tijdens de Ladies Night. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke goodiebag!

Met vernieuwde goodiebag!

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 november 2017 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De film: In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena′s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena′s buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 

 

20 december 2017 - Ladies Night Huisvrouwen Bestaan Niet (met vernieuwde goodiebag)           

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN. Een avond met een fantastische voorpremière en veel gezelligheid.

Wat kun je verder allemaal verwachten tijdens de Ladies Night? Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke goodiebag!

Met vernieuwde goodiebag!

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 december 2017 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De film: In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu'; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen'.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 

 

7 februari 2018 - Spannende Ladies Night met Fifty Shades Freed (16+)           

Fans van de Vijftig Tinten-boeken mogen deze Spannende Ladies Night niet missen. Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

Dit kun je verder allemaal verwachten tijdens de Ladies Night. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de spannende verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke en vernieuwde goodiebag!

Wij zorgen voor de verrassingen, zorg jij voor de vriendinnen?

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747. 

Voorstelling 20.15 uur: Inloop vanaf 20.15 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.45 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 februari 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 


 

Voordeel met je Biebpas                             

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.