Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


 

 

16 maart 2018 - Mannenavond met Tomb Raider 3D

Om de mysterieuze verdwijning van haar vader te onderzoeken, reist Lara af naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Enkel gewapend met haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Onbedoeld haalt ze de vijand van haar vader op haar hals.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een flesje Jupiler of een portie gehaktballetjes in satésaus (6 stuks).

Een biertje of portie gehaktballetjes voor maar € 1,50.

 

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen. Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming. Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 


 

18 april 2018 - Ladies Night met De Matchmaker           

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN. Een avond met een fantastische voorpremière en veel gezelligheid!

Op woensdag 18 april 2018 vertonen we de romantische komedie De Matchmaker. Chris (Benja Bruijning) reist de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar huis. Marja (Ariane Schluter) gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Zonder haar medeweten maakt Chris een video voor zijn single moeder. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de reacties stromen binnen. Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden. 

Dit kun je verder allemaal verwachten tijdens de Ladies Night. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de spannende verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke en vernieuwde goodiebag!

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 15 april 2018 afgehaald te worden.

 

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 15 april 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 


 

28 en 29 juli 2018 - André Rieu's 2018 Maastricht Concert: Amore, My Tribute to Love           

De onvergetelijke concerten die deze zomer in Maastricht, de thuisstad van André Rieu, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde viering van muziek kun je ook dit jaar vanuit het comfort van je luxe bioscoopstoel meebeleven, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze van circa 15 minuten.

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 20.00 uur.

Zondag 29 juli 2018 aanvang voorstelling 15.00 uur.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden.

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

‘Amore, My Tribute to Love' is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ‘families': zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ‘Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 


 

Voordeel met je Biebpas                             

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.