Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail: mailto:zien@zienbioscopen.nl


 
  

9 maart 2017 - Mannenavond Kong: Skull Island 3D

Met Kong: Skull Island 3D wordt een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische aap Kong op het grote scherm gebracht. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een flesje Jupiler of een hotdog.

Een biertje of een hotdog voor slechts € 1,50 per stuk! 


Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is. De hoofdrollen in Kong: Skull Island worden vertolkt door o.a. Tom Hiddleston (The Avengers, Thor: The Dark World), Samuel L. Jackson (The Hateful Eight, Avengers: Age of Ultron), Oscar winnares Brie Larson (Room, Trainwreck), John Goodman (Transformers: Age of Extinction, Argo) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy, Step Brothers). Dit nieuwe meeslepende, originele avontuur is onder regie van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer).

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 
  

15 maart 2017 - Ladies Night Het Verlangen

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN.
Een avond met een fantastische voorpremière en veel gezelligheid!

Wat kun je allemaal verwachten tijdens een Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN? Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty, er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de verloting en aan het einde van de avond ontvang je een leuke goodiebag! 

 

 

De volgende Ladies Night is op 15 maart 2017. We vertonen dan de komedie Het Verlangen met o.a. Chantal Janzen en Jelka van Houten. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 maart 2017 afgehaald te worden.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 
  

Terugblik BFF-Night Hart Beat - 8 oktober 2016

De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Jullie worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Tijdens de film kunnen jullie een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

De film: Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Klik op de afbeelding om te reserveren voor Hart Beat. Klik hier voor het foto-overzicht van de BFF-Night met Pitch Perfect 2.  

 
  

Terugblik High Tea & Movie Monsieur Chocolat - 17 april 2016 

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

 

Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige High Tea & Movie voorstellingen.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!   

 
  

Voordeel met je Biebpas

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen. Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.