Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


                        

 

Terugblik BFF-Night met 100% Coco - 7 juli 2017                

ZIEN organiseerde op 7 juli 2017 een BFF-Night rondom 100% Coco. Een gezellig avondje uit speciaal voor vriendinnen, met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Iedereen werd hartelijk ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kon een High Fris worden besteld bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Na afloop kreeg iedereen een leuke goodibag mee naar huis. Een super avondje uit dus voor BFF's.

             Een super avondje uit met de meiden. Met leuke goodiebag!     

Klik hier voor de foto's van deze supergezellige avond.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaatsvindt? Mail  ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 


 

                  

 

28 juli 2017 - Summer Night met Girls Night Out                

Zin in een zomerse avond vol gezelligheid? Kom dan naar de Summer Night met de hilarische film Girls Night Out, een gewaagde komedie over een vrijgezellenfeest dat gigantisch uit de hand loopt, met o.a. Scarlett Johansson. Geniet bij binnenkomst van een heerlijk welkomstdrankje. Om de avond helemaal af te maken ontvang je na afloop van de film een zonnige attentie.

             Inclusief zomers welkomstdrankje en een zonnig presentje!     

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 

 

 

Terugblik High Tea & Movie The Zookeeper's Wife (16+) - 9 april 2017

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving. 

High Tea tijdens de film in de zaal.  

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt?  Mail  ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 


 

 

Voordeel met je Biebpas

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.