Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


 

8 oktober 2017 - High Tea & Movie met Victoria & Abdul           

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Inloop vanaf 12.00 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief een pauze.

High Tea tijdens de film in de zaal!

Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 oktober 2017 afgehaald te worden. Heb je je toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen we je plaatsen helaas niet garanderen.

Inclusief een welkomstdrankje, diverse zoete en hartige gerechtjes en twee kopjes thee. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De film: Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een vorige High Tea & Movie.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!       

 

 

11 oktober 2017 - Ladies Night Weg Van Jou           

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN.
Een avond met een fantastische voorpremière en veel gezelligheid!

Dit kun je allemaal verwachten tijdens de Ladies Night. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke goodiebag!

Met vernieuwde goodiebag!

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 4 oktober 2017 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De film: De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 
 13 oktober 2017 - VIP Night met Home Again           

Bij Service Bioscoop ZIEN is een VIP Night een extra luxe bioscoopbeleving. Bij binnenkomst staat er een welkomstdrankje voor je klaar en voor een vaste prijs kun je tijdens de voorstelling onbeperkt drankjes en hapjes bestellen. Onze medewerkers komen je bestellingen opnemen en de door jou gekozen consumpties worden bij je gebracht terwijl jij ontspannen geniet van de film. 

Onbezorgd, verzorgd een avondje uit!

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

De VIP Night is een all-in concept waarbij je voor een vaste prijs onbeperkt drankjes en hapjes kunt bestellen. Hierbij geldt de voorwaarde dat je per half uur maximaal één alcoholisch drankje per persoon kunt bestellen. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De film: Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende VIP NIght precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 


 

Voordeel met je Biebpas                             

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.