Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail: mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


 

 

10 mei 2016 - Snatched Prosecco Première

Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van Snatched. In deze hilarische moeder-dochter komedie worden Amy Schumer en Goldie Hawn op vakantie ontvoerd. De twee tegenpolen zijn op elkaar aangewezen om te kunnen ontsnappen, of ze dat nu willen of niet.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Glas Prosecco of schaaltje chocolade zoetigheden voor € 1,50. 

 

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

De film: Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. 

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 


 

 

11 mei 2017 - Mannenavond King Arthur: Legend of the Sword 3D

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur's reis van de straat naar de troon.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een flesje Jupiler of een portie knabbelnootjes.

Een biertje of een portie knabbelnootjes voor slechts € 1,50 per stuk! 

 

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....tegen wil en dank. De hoofdrollen in King Arthur: Legend of the Sword worden vertolkt door Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Jude Law (Cold Mountain, Talented Mr. Ripley), Astrid Bergès- Frisbey (Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides) als Mage, Djimon Hounsou (Blood Diamond, In America) als Bedivere, Aiden Gillen (HBO's Game of Thrones) als Goosefat Bill en Eric Bana (Star Trek) als de vader van Arthur, Koning Uther Pendragon.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een van de vorige Mannenavonden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 


 

 

Terugblik High Tea & Movie The Zookeeper's Wife (16+) - 9 april 2017

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving. 

High Tea tijdens de film in de zaal. 

 

De film: Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi′s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. The Zookeeper′s Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina′s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. The Zookeeper′s Wife is in ons reguliere programma te zien vanaf 4 mei 2017.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 


 

 

Voordeel met je Biebpas

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen. Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.