Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


                        

 

7 juli 2017 - BFF-Night met 100% Coco                

Naar de succesvolle boeken van Niki Smit is hier nu 100% Coco de film! De boeken van Niki Smit gaan over een 13-jarige meisje dat thuis vlogs over mode maakt. ZIEN organiseert een BFF-Night rondom 100% Coco. Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Jullie worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kunnen jullie een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's.

             Een super avondje uit met de meiden. Met leuke goodiebag!     

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ′grijze muis′ door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ′Style Tiger′, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaatsvindt?  Mail  ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 


                    

 

14 juli 2017 - Boys Night Out met Cars 3 3D NL                

Een van de leukste voorstellingen in ZIEN is de Boys Night Out! Een superleuke avond voor de boyzz met een gloednieuwe coole jongensfilm. Bij binnenkomst staat er een lekker welkomstdrankje klaar. Tijdens de film kun je een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met wat lekkers. Om de avond helemaal af te maken ontvang je na afloop van de film een leuke attentie.

             Veiligheidsgordels aan voor een razendsnel nieuw Cars avontuur!     

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven).

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Boys Night Out precies plaatsvindt?  Mail  ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 
 
 

                  

 

28 juli 2017 - Summer Night met Girls Night Out                

Zin in een zomerse avond vol gezelligheid? Kom dan naar de Summer Night met de hilarische film Girls Night Out, een gewaagde komedie over een vrijgezellenfeest dat gigantisch uit de hand loopt, met o.a. Scarlett Johansson. Geniet bij binnenkomst van een heerlijk welkomstdrankje. Om de avond helemaal af te maken ontvang je na afloop van de film een zonnige attentie.

             Inclusief zomers welkomstdrankje en een zonnig presentje!     

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 

 

 

Terugblik High Tea & Movie The Zookeeper's Wife (16+) - 9 april 2017

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving. 

High Tea tijdens de film in de zaal.  

 

              

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt?  Mail  ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 


 

 

Voordeel met je Biebpas

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.