Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail: mailto:zien@zienbioscopen.nl


 
  

29 maart 2017 - Beauty and the Beast 3D Prosecco Première

Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van Beauty and the Beast 3D. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm komen opnieuw tot leven.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een portie pittige borrelmix. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Een glas Prosecco of portie pittige borrelmix slechts € 1,50 per stuk! 


Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Beauty and the Beast vertelt het verhaal van Belle (Emma Watson), een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 
  

9 april 2017 - High Tea & Movie The Zookeeper's Wife (16+)

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Inloop vanaf 12.00 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief een pauze. 

High Tea tijdens de film in de zaal. 


Inclusief een welkomstdrankje, diverse zoete en hartige gerechtjes en twee kopjes thee. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 april 2017 afgehaald te worden. Heb je je toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen we je plaatsen helaas niet garanderen.

Klik hier om te reserveren. Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige High Tea & Movie voorstellingen.

De film: Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi′s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. The Zookeeper′s Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina′s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 
  

14 april 2017 - Mannenavond Fast & Furious 8

Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel. Vin Diesel wordt in FF8 bijgestaan door een terugkerende sterrencast bestaande uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Met nieuwkomers Charlize Theron en Helen Mirren.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een flesje Jupiler of een portie knabbelnootjes.

Een biertje of een portie knabbelnootjes voor slechts € 1,50 per stuk! 


Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.

De film: Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 
  

19 april 2017 - Ladies Night Voor Elkaar Gemaakt

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN.
Een avond met een fantastische voorpremière en veel gezelligheid!

Wat kun je allemaal verwachten tijdens een Ladies Night in Service Bioscoop ZIEN? Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty, er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de verloting en aan het einde van de avond ontvang je een leuke goodiebag! 

 

 

De volgende Ladies Night is op 19 april 2017. We vertonen dan de romantische komedie Voor Elkaar Gemaakt met o.a. Loes Haverkort en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 april 2017 afgehaald te worden.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet...

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 
  

Terugblik BFF-Night Hart Beat - 8 oktober 2016

De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Jullie worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Tijdens de film kunnen jullie een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

De film: Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Klik op de afbeelding om te reserveren voor Hart Beat. Klik hier voor het foto-overzicht van de BFF-Night met Pitch Perfect 2.  

 
  

Voordeel met je Biebpas

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen. Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.