Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

ZIEN onderscheidt zich van andere bioscopen als Service Bioscoop. In ZIEN kunt u films zien en beleven in een ambiance van luxe en kwaliteit. U kunt uw drankje bestellen vanuit uw comfortabele fauteuil door één druk op de knop. Zeven dagen per week staan wij klaar om u een bijzondere filmbeleving te bezorgen. Naast het reguliere en unieke filmaanbod bieden wij ook bijzondere arrangementen en leuke activiteiten aan, waaronder de Movie & Meal bon.

Movie & Meal BON ZIEN: Om gebruik te kunnen maken van een Movie & Meal arrangement heeft u een Movie & Meal bon nodig. Deze kunt u kopen bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Een lekker en gezellig avondje uit en of leuk om cadeau te geven!

 

MOVIE & MEAL BON ZIEN met THE PRINCE
Dineren in ' Bar & Restaurant The Prince' en naar een film bij Service Bioscoop ZIEN 

Inbegrepen:

- Toegangsbewijs voor de film.

- Onbeperkt genieten van de gerechten van de vernieuwde kaart. U dient rekening te houden een bezoek aan The Prince van ongeveer 3 uur. Reserveer uw film niet te vroeg in uw arrangement.

- Alle dagen geldig


€ 32,50 per persoon


The Prince, stijlvol dineren in Eindhoven

Bespaar uzelf een verre reis: maak kennis met Bar & Restaurant The Prince in aan het Wilhelminaplein in Eindhoven. U kunt dagelijks genieten van hoogstaande culinaire gerechten in een unieke ambiance. Nu met nieuw concept! De kaart is veranderd er staan nu 60 kleinere gerechtjes op. U mag met het arrangement onbeperkt genieten van de gerechten van deze vernieuwde kaart.

www.theprince.nl - Adres: Wilhelminaplein 9 | 5611 HE Eindhoven | 040 236 6955

 

 
MOVIE & MEAL BON ZIEN met DE WILDEMAN

Dineren in 'Grand Café De Wildeman' en naar een film bij Service Bioscoop ZIEN

 


Inbegrepen:

- Toegangsbewijs voor de film
- 3-gangen keuze menu bestaande uit:

Kleine chicken tortilla salad of tomatensoep of kaassoep

Kipsate of Cheeseburger of Real men burger of San Fransisco Cioppino Fish Stew

Koffie of thee na

-Alle dagen geldig

€ 29,50 per persoon


Grand Café De Wildeman

Voor een lekkere lunch / diner of borrel... zoek niet verder en kom genieten!

www.cafedewildeman.nl - Markt 10 | 5611 EB Eindhoven | 040 - 245 2300