Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 29-3
12:50 uur
16:45 uur
ZATERDAG 1-4
12:15 uur
ZONDAG 2-4
12:15 uur
WOENSDAG 5-4
12:30 uur
Mees Kees Langs de Lijn
Met o.a. Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries

De leukste meester en strengste directrice van Nederland zijn terug in een gloednieuw avontuur: Mees Kees Langs de Lijn!


In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeŽn van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeŽn over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

Vanaf:woensdag 7 december 2016
Duur:1:21:00
Genre:Familiefilm
Regie:Anielle Webster
OfficÔele website:Klik hier
Trailer:Klik hier