Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 15-3
19:30 uur
Het Verlangen Ladies Night (inloop 19.30, zaal 20.00)
Met o.a. Chantal Janzen, Gijs Naber, Alex Klaassen, Robert Vuijsje, Jelka van Houten, Bram va der Vlugt, Anne Wil Blankers

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden.


Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 maart 2017 afgehaald te worden bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Voorstelling 15 maart 2017 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur.


Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Vanaf:woensdag 15 maart 2017
Duur:1:45:00
Genre:Komedie
Regie:Joram Lursen
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier