Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DONDERDAG 11-5
20:30 uur
Mannenavond King Arthur: Legend of the Sword 3D
Met o.a. Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou, Aidan Gillen

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm.


Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (flesje Jupiler) of een portie knabbelnootjes.

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....tegen wil en dank.

Vanaf:donderdag 11 mei 2017
Duur:2:12:00
Genre:Actie - Avonturenfilm
Regie:Guy Ritchie
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier