Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 10-5
20:00 uur
Snatched Prosecco Premiere
Met o.a. Amy Schumer, Goldie Hawn, Ike Barinhotlz, Wanda Sykes, Joan Cusack

In Snatched, zien we hoe Schumers personage haar reisgenoot voor een reis door Zuid-Amerika kwijtraakt. Ze klopt aan bij haar moeder, die vroeger best in was voor een avontuurtje, maar nu thuis achter de geraniums zit. Samen beleven ze grootse avonturen.


Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Premičre van Snatched. In deze hilarische moeder-dochter komedie worden Amy Schumer en Goldie Hawn op vakantie ontvoerd. De twee tegenpolen zijn op elkaar aangewezen om te kunnen ontsnappen, of ze dat nu willen of niet.

Tijdens de Prosecco Premičre betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.


Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Vanaf:woensdag 10 mei 2017
Duur:0:00:00
Genre:Komedie
Regie:Jonathan Levine
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier