Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 31-5
20:30 uur
Baywatch voorpremiere
Met o.a. Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rorhbach,Alexandra Daddario, Jon Bass

In de nieuwe actie-komedie Baywatch (ge´nspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron).


Op woensdag 31 mei 2017 organiseert ZIEN een zomerse Baywatch voorpremiŔre.

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (ge´nspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties. Verder met o.a. Kelly Rohrbach (C.J. Parker), Alexandra Daddario (Summer Quinn), Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) en Jon Bass (Ronnie). Met cameoĺs van o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson. Geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses).

Vanaf:woensdag 31 mei 2017
Duur:2:05:00
Genre:Actie - Komedie
Regie:Seth Gordon
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier