Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
VRIJDAG 28-7
20:00 uur
Summer Night met Girls Night Out
Met o.a. Scarlett Johansson, Kate Mckinnon, Zoe Kravitz, Demi Moore, Jillian Bell

Een gewaagde komedie over een vrijgezellenfeest dat gigantisch uit de hand loopt, met o.a. Scarlett Johansson.


Zin in een zomerse avond vol gezelligheid? Kom dan naar de Summer Night met de hilarische film Girls Night Out, een gewaagde komedie over een vrijgezellenfeest dat gigantisch uit de hand loopt, met o.a. Scarlett Johansson. Geniet bij binnenkomst van een heerlijk welkomstdrankje . Om de avond helemaal af te maken ontvang je na afloop van de film een zonnige attentie.

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.


In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en ZoŽ Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Vanaf:vrijdag 28 juli 2017
Duur:0:00:00
Genre:Drama - Komedie
Regie:Lucia Aniello
OfficÔele website:Klik hier
Trailer:Klik hier