Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
VRIJDAG 14-7
19:00 uur
Boys Night Out Cars 3 3D NL

Lightning McQueen heeft ondersteuning nodig als hij mee gaat doen aan de belangrijke race Florida 500.


Een van de leukste voorstellingen in ZIEN is de Boys Night Out! Een superleuke avond voor de boyzz met een gloednieuwe coole jongensfilm, een welkomstdrankje, een High Fris en een leuke attentie. Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.


Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carričre van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven).

Vanaf:vrijdag 14 juli 2017
Duur:2:00:00
Genre:Animatie (Nederlandstalig) - Avonturenfilm - Familiefilm - Komedie
Regie:Brian Fee
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier