Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DONDERDAG 29-6
18:30 uur
VRIJDAG 30-6
18:30 uur
ZATERDAG 1-7
18:30 uur
ZONDAG 2-7
18:30 uur
MAANDAG 3-7
18:30 uur
DINSDAG 4-7
18:30 uur
Mummy, The 2D (16+)
Met o.a. Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe, Annabelle Wallis, Marwan Kenzari

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy.


Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy. Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op. The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.


Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er zal bij twijfel om legitimatie worden gevraagd. Bij twijfel en het ontbreken van een legitimatiebewijs zal de toegang worden geweigerd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Zie kijkwijzer voor het wetsartikel. http://www.kijkwijzer.nl/wetgeving/page11.html

Vanaf:donderdag 22 juni 2017
Duur:2:00:00
Genre:Actie - Avonturenfilm - Fantasy
Regie:Alex Kurtzman
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier