Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DINSDAG 26-9
16:30 uur
DONDERDAG 28-9
16:45 uur
MAANDAG 2-10
16:45 uur
Bigfoot Junior 2D NL
Met o.a. Buddy Vedder, Nicolette Kluijver, Dennis Weening, Kim Lian van der Meij, Rapper Dio

Wanneer de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader op probeert te lossen komt hij er achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot.


De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Vanaf:woensdag 26 juli 2017
Duur:1:40:00
Genre:Animatie (Nederlandstalig)
Regie:Jeremy Degruson, Ben Stassen
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier