Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DINSDAG 22-8
19:45 uur
MAANDAG 28-8
18:15 uur
DINSDAG 29-8
18:15 uur
WOENSDAG 30-8
18:15 uur
Valerian and The City of A Thousand Planets 2D
Met o.a. Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, Rutger Hauer, Ethan Hawke, Clive Owen

De film is gebaseerd op de Franse comic-boeken Valérian and Laureline, voor het eerst gepubliceerd in 1967. Het verhaal speelt zich af in de 28e eeuw waarin tijdreizen heel normaal is.


In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Vanaf:donderdag 27 juli 2017
Duur:2:23:00
Genre:Actie - Avonturenfilm - Sciene Fiction
Regie:Luc Besson
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier