Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
MAANDAG 23-10
16:30 uur
18:15 uur
DINSDAG 24-10
16:30 uur
18:15 uur
WOENSDAG 25-10
14:30 uur
18:15 uur
Misfit
Met o.a. Djamila, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Donny Roelvink, Gio Latooy, Niek Roozen

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland.


Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Vanaf:woensdag 27 september 2017
Duur:1:30:00
Genre:Komedie
Regie:Erwin van den Eshof
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier