Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
MAANDAG 23-10
11:00 uur
14:30 uur
19:30 uur
DINSDAG 24-10
11:00 uur
14:30 uur
19:30 uur
WOENSDAG 25-10
11:00 uur
19:30 uur
Alles Voor Elkaar
Met o.a. Sarah Chronis, Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing, Maryam Hassouni

Alles voor elkaar is een moderne uit het leven gegrepen rom-com over vier Rotterdamse hartsvriendinnen die alles op alles zetten om elkaar te helpen om voor hun 30ste de doelen te bereiken die ze zich als pubers hadden voorgenomen.


Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht.
In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken.

Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Vanaf:donderdag 12 oktober 2017
Duur:1:39:00
Genre:Romantiek - Komedie
Regie:Danny Stolker
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier