Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 13-12
18:00 uur
Justice League 3D
Met o.a. Ben Affleck, Henry Cavill, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons, Diane Lane, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Willem Dafoe, Jason Momoa, Robin Wright Penn, Jared Leto, J.K. Simmons, Ezra Miller, Connie Nielsen, Ciarßn Hinds, Billy Crudup, Ray Fisher, Kiersey Clemons, Karl Farrer, Christina Wren, Bruce Johnson, Tom Metcalfe.

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en ge´nspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen.


Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en ge´nspireerd door de zelfopoffering van Superman (Henry Cavill) roept Bruce Wayne (Ben Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gal Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden ? Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash ? is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Vanaf:donderdag 16 november 2017
Duur:2:06:00
Genre:Actie - Avonturenfilm - Fantasy
Regie:Zack Snyder
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier