Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZONDAG 1-10
10:30 uur
Dikkertje Dap KLEUTERBIOSCOOP (inloop 10.30, zaal 11.00)
Met o.a. Martijn Fischer, Egbert Jan Weeber, Liam de Vries, Medi Broekman, Dolores Leeuwin

Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.


Op 1 oktober 2017 is de volgende Kleuterbioscoop. Deze keer met de hartverwarmende familiefilm Dikkertje Dap. Voor aanvang van de film houden we een gezellig pyjamafeestje. Je kunt een beschuitje versieren, kleuren en spelletjes doen. Natuurlijk mag je je lievelingsknuffel meenemen.

Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz pagina.


Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Vanaf:zondag 1 oktober 2017
Duur:1:30:00
Genre:Familiefilm
Regie:Barbara Bredero
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier