Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
oeps foutje!
BFF Premiere Night Misfit
Met o.a. Djamila, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Donny Roelvink, Gio Latooy, Niek Roozen

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland.


Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Op vrijdag 22 september organiseren we een BFF-Night met de premičre van de High School komedie Misfit! Het belooft een groot spektakel te worden en jij kunt dit meemaken. Tijdens deze avond kun je in de zaal via LIVE-stream de landelijke premičre in Amsterdam meebeleven. Met interviews en optredens van 4U en Djamila. Je wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kun je een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met voor jou en je BFF's!

Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz Club pagina.


Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Vanaf:vrijdag 22 september 2017
Duur:2:00:00
Genre:Komedie
Regie:Erwin van den Eshof
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier