Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZONDAG 19-11
10:30 uur
Kleuterbioscoop Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer
Met o.a. Wilbert Gieske, Anna-Sophie Kummer, Vincent Visser, Meldoy Klaver, Mike Weerts

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks.


Op 19 november 2017, één dag na de intocht van Sinterklaas in Nederland, is er weer een gezellige Kleuterbioscoop in ZIEN, deze keer met Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer.

Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling 11.00 uur. De toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 november 2017 afgehaald te worden.

Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz Club pagina.


De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Vanaf:zondag 19 november 2017
Duur:1:30:00
Genre:Familiefilm
Regie:Aram van de Rest
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier