Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 29-11
19:30 uur
Ladies Night Gek van Geluk (inloop 19.30, zaal 20.00)
Met o.a. Plien van Bennekom, Carly Wijs, Matteo van der Grijn, Henry van Loon, Marie Mae van Zuilen, Beppie Melissen

De nieuwe feel-good film van Johan Nijenhuis voor deze kerst, met Plien van Bennekom en Carly Wijs in de hoofdrol.


Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 november 2017 afgehaald te worden bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Met vernieuwde goodiebag!

Voorstelling 29 november 2017 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur.


In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Vanaf:woensdag 29 november 2017
Duur:0:00:00
Genre:Komedie - Romantiek
Regie:Johan Nijenhuis
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier