Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 20-12
19:30 uur
Ladies Night Huisvrouwen Bestaan Niet (inloop 19.30, zaal 20.00)
Met o.a. Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Loes Luca, Jim Bakkum, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.


Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 december 2017 afgehaald te worden bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Met vernieuwde goodiebag!

Voorstelling 20 december 2017 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur.


In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Vanaf:woensdag 20 december 2017
Duur:1:50:00
Genre:Komedie
Regie:Anielle Webster
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier