Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZONDAG 25-2
13:00 uur
WOENSDAG 28-2
13:00 uur
DIEP in de Zee 2D NL
Met o.a. Bibi Breijman (Stem), Birgit Schuurman (Stem), Tommie Christiaan (Stem), Stijn van der Plas (Stem)

Het is het jaar 2100 en de mensheid heeft de aarde verlaten. Een kolonie van extravagante zeewezens leeft nog steeds in de diepte van de oceaan. Diep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo, een betweterige en onhandige armvinnige, en Alice, een neurotische garnaal.


Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Vanaf:donderdag 25 januari 2018
Duur:1:34:00
Genre:Animatie (Nederlandstalig) - Familiefilm
Regie:Julio Gurpide
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier