Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZONDAG 15-4
10:30 uur
Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis! KLEUTERBIOSCOOP (inloop 10.30, zaal 11.00)
Met o.a. Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwe (Stem)

Buurman & Buurman zijn terug met nieuwe avonturen!


Op 15 april 2018 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer met "Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis". Voor aanvang van de film zijn er diverse activiteiten voor de kleuters. Natuurlijk mag iedereen zijn lievelingsknuffel meenemen. Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz Club pagina.


Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Vanaf:zondag 15 april 2018
Duur:1:10:00
Genre:Animatie (Nederlandstalig) - Familiefilm
Regie:Marek Benes
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier