Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
MAANDAG 14-5
20:00 uur
Big Lebowski, The - 20th Anniversary -
Met o.a. Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman en John Turturro

Op The Dude Day (maandag 14 mei) keert The Big Lebowski terug in de Nederlandse bioscopen om zijn twintigste verjaardag te vieren.


Maandag 14 mei is het exact twintig jaar geleden dat cultkomedie The Big Lebowski van The Coen Brothers in de bioscopen verscheen. Om deze bijzondere verjaardag te vieren, wordt deze dag omgedoopt tot The Dude Day en krijg je de kans om deze klassieker (opnieuw) te zien op het grote doek.

Het leven van oude hippie Jeff Lebowski, alias ‘The Dude’, wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed ‘bezoedelen’ en geld eisen. The Dude vermoedt al snel dat hij wordt aangezien voor zijn steenrijke naamgenoot en gaat bij hem langs om compensatie te vragen voor zijn vloerkleed. De gevolgen zijn niet te overzien, want voor hij het beseft raken The Dude en Walter verstrikt in een web van misdaad, mysterie en avant-garde kunst.

Vanaf:maandag 14 mei 2018
Duur:2:00:00
Genre:Komedie - Misdaad
Regie:Joel en Ethan Coen
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier