Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DONDERDAG 17-5
19:00 uur
Deadpool Marathon (16+)
Met o.a. Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz

Op 17 mei 2018 kun je in ZIEN deel 1 en 2 van Deadpool (16+) achter elkaar zien.


Op 17 mei 2018 kun je in ZIEN de succesvolle eerste Deadpool film uit 2016 én de gloednieuwe bioscoopfilm Deadpool 2 achter elkaar zien.

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.


Deadpool (16+)
Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte. Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld.

Deadpool 2 (16+):
Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.


Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er zal bij twijfel om legitimatie worden gevraagd. Bij twijfel en het ontbreken van een legitimatiebewijs zal de toegang worden geweigerd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Zie kijkwijzer voor het wetsartikel. http://www.kijkwijzer.nl/wetgeving/page11.html

Vanaf:donderdag 17 mei 2018
Duur:4:15:00
Genre:Actie - Avonturenfilm - Komedie
Regie:David Leitch
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier