Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
DINSDAG 26-6
20:00 uur
Redbad (16+) experience voorpremiere met castvisit (zaal 20.30u)
Met o.a. Gijs Naber, Loes Haverkort, Lisa Smit, Egbert Jan Weeber, Derek de Lint, Martijn Fischer, Sřren Malling, Teun Kuilboer

Spectaculaire Redbad voorpremičre in Service Bioscoop ZIEN!


Voorstelling 20.00 uur: Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 040-2974747. Inloop vanaf 20.00 uur. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk om 20.15 uur afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Spectaculaire Redbad voorpremičre in Service Bioscoop ZIEN! Ontmoet een deel van de cast en crew van deze epische Nederlandse film. Een deel van de film werd opgenomen in het preHistorisch Dorp hier in Eindhoven. Zij zorgen met historische aankleding en figuranten voor een indrukwekkende Redbad ervaring. Beleef het mee!

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Redbad, zoon van Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne aangewezen wordt om geofferd te worden aan de goden. Tijdens het offerritueel vallen de Franken de stad binnen. De Frisii (ook bekend als ‘de vrije mensen’) zijn Dorestad kwijt. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Vastgebonden op een vlot, wordt Redbad de zee opgeduwd om te sterven. Maar Redbad weet de tocht te overleven en spoelt aan bij de Vikingen. Daar leert hij de kracht van zijn eigen cultuur kennen. Hij wordt langzaam opgenomen in de clan. Nadat hij met de Vikingen meevecht tegen een rivaliserende clan Noormannen, trouwt hij met de dochter van koning Wiglek. Als hij samen met zijn vrouw terugkeert in Dorestad ontdekt hij dat zijn zus is uitgehuwelijkt aan de zoon van de Frankische koning Pepijn van Herstal. Hij ziet tijdens een jaarmarkt hoe priester Willibrord zijn zus met geweld bekeert en vernedert. Hij zweert haar te bevrijden. Dit kan hij niet alleen, maar het leger van zijn oom en neef, die inmiddels aan de macht zijn, lijkt niet sterk genoeg om de Franken te verslaan.


Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er zal bij twijfel om legitimatie worden gevraagd. Bij twijfel en het ontbreken van een legitimatiebewijs zal de toegang worden geweigerd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Zie kijkwijzer voor het wetsartikel. http://www.kijkwijzer.nl/wetgeving/page11.html


Vanaf:dinsdag 26 juni 2018
Duur:2:50:00
Genre:Actie - Avonturenfilm - Drama
Regie:Roel Reine
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier