Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZATERDAG 28-4
15:30 uur
Disneynature's Blue voorpremiere
Met o.a. Jim van der Zee (Stem)

Blue, de nieuwe Disneynature-film, brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben.


Speciale exclusieve voorpremičre van Disneynatures Blue voor lezers van een van de kranten van De Persgroep. Een toegangsbewijs kost € 5,00. Alleen geldig op zaterdag 28 april 2018. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden. Vol = vol.

Blue, de nieuwe Disneynature-film, brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben. Een wereld waarin de natuur prachtige kleuren, vormen en geluiden heeft. De oceaan is uniek. Het is overal, beslaat meer dan 70% van de aarde en geeft de aarde zijn kleur en naam: de blauwe planeet. In deze weelderige en kwetsbare omgeving is dolfijn Blue onze gids om deze geweldige geschiedenis van de oceaan te delen, die van onze oorsprong en onze toekomst is. Een universeel verhaal dat resoneert in ieder van ons.

Vanaf:zaterdag 28 april 2018
Duur:1:20:00
Genre:Natuurfilm
Regie:Keith Scholey
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier