Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZONDAG 27-5
10:30 uur
Casper & Emma maken Theater KLEUTERBIOSCOOP (inloop 10.30, zaal 11.00)

Nadat Casper en Emma een bezoek aan een theater hebben gebracht, zijn ze erg enthousiast geworden. Samen met de klas komen ze op het idee om geld in te zamelen voor een weeshuis in India. Lukt het ze om met hun theater genoeg geld in te zamelen?


Op 27 mei 2018 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer met "Casper & Emma maken Theater". Voor aanvang van de film zijn er diverse activiteiten voor de kleuters. Natuurlijk mag iedereen zijn lievelingsknuffel meenemen. Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz Club pagina.


Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper & Emma geld in. Ze praten in de klas over een weeshuis in India wat geen elektriciteit heeft. Nadat Casper & Emma zelf een bezoek aan het theater hebben gebracht, zijn zij erg enthousiast geworden. Samen met de klas komen zij op het idee om dit jaar geld in te zamelen doormiddel van het maken van theater. Ze maken een toneelstuk over kaarsen die licht geven in het donker. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Vanaf:zondag 27 mei 2018
Duur:1:30:00
Genre:Familiefilm
Regie:arne lindtner naess
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier