Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
WOENSDAG 2-5
20:00 uur
I Feel Pretty Prosecco Premiere
Met o.a. Amy Schumer, Michelle Williams, Naomi Campbell

Renee Bennett weet hoe het is om gemiddeld te zijn in een wereld van de genetisch gezegenden. Nadat ze van een hometrainer is afgevallen en haar hoofd heeft gestoten, gelooft ze dat een betovering haar plotseling heel mooi heeft gemaakt.


Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van I Feel Pretty.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden.


Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is??

Vanaf:woensdag 2 mei 2018
Duur:1:55:00
Genre:Komedie
Regie:Abby Kohn, Marc Silverstein
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier