Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie


Service Bioscoop ZIEN: mét zaalservice, zonder pauze!

Service Bioscoop ZIEN (voorheen Euro Cinema) ligt in het centrum van het altijd gezellige Eindhoven. Deze unieke bioscoop staat voor ontspanning in een fraaie ambiance. Mét zaalservice, zonder pauze! Onze zalen beschikken over faciliteiten om u tijdens de voorstelling te voorzien van een hapje en of drankje. Na het indrukken van de bestelknop, komt een van onze servicemedewerkers uw bestelling opnemen. De door u gekozen consumpties worden bij u gebracht en u geniet ontspannen van de film.

Service Bioscoop ZIEN, beslist een bioscoop waar u achterover kunt leunen en genieten!

Tot ZIEN(S).


Servicezaal  Servicezaal
.

 
 
Pak je voordeel met de ZIEN Kredietkaart!

ZIEN is niet zomaar een Service Bioscoop. Wij willen er alles aan doen om het onze bezoekers naar de zin te maken. Met de ZIEN Kredietkaart bent u nu nóg voordeliger uit!

Wanneer u met een ZIEN Kredietkaart betaalt,
ontvangt u tot wel 20% korting op onze horeca-artikelen.
KREDIETKAART GRATIS bij aanschaf van een kaart opgewaardeerd met en horeca-tegoed vanaf € 10,00.

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart. Hieronder vindt u de ZIEN TOPPERS.

 

 

 
 

Routebeschrijving en Parkeren in de buurt

Klik hier voor een routebeschrijving naar Service Bioscoop Zien.

Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen Parking Hooghuis (Keizersgracht 9a). Betaald parkeren. Houdt u rekening met de openingstijden: 06.00-23.00 uur, uitrijden 24 uur per dag. Parkeergarage Q-Park Stadhuisplein (Stadhuisplein 1a).  Betaald parkeren. In- en uitrijden dagelijks gehele dag.

U kunt ook parkeren op parkeerplaats De Rungraaf (Centrum), inrit Grote Berg (100 pl.). Betaald parkeren (maximaal € 6,70 per dag) op de volgende tijden: ma-vr 09.00-21.00 uur, za 09.00-18.00 uur, zo 12.00-17.00 uur. Tarief € 2,40 voor het eerste uur, daarna € 2,20 per uur. Parkeerterrein Keizersgracht, inrit Keizersgracht (87 plaatsen). Betaald parkeren (maximaal 2 uur!) op de volgende tijden: ma-vr 09.00-21.00 uur, za 09.00-18.00 uur, zo 12.00-17.00 uur. Tarief € 3,20 voor het eerste uur, daarna € 3,00 per uur.Cadeaubonnen & Giftcards

     

Controleer eerst de einddatum van de bon of card. Verlopen bonnen en Cards worden namelijk niet geaccepteerd.


Social Media                                                                  

  


 

Blind of slechtziend? Mis geen enkel detail dankzij de Earcatch-app

Dankzij de Earcatch-app kunnen mensen met een visuele beperking bijna alle Nederlandse films ′zien′. Voorafgaand aan de vertoning in de bioscoop downloadt de gebruiker het audiodescriptie-bestand van de film. De app herkent de film aan het originele geluidspoor en speelt op de telefoon automatisch de juiste audiodescriptie af. Wat u nodig heeft en meer handige informatie vindt u op de website van de Earcatch-app.     

                                                               


 

ZIEN-KREDIETKAART-AANBIEDING

Maak gebruik van onze Kredietkaartaanbieding: 10 toegangsbewijzen voor een speciale ZIEN prijs + gratis ZIEN Kredietkaart!

Vraag er naar bij de kassa of via 040-2974747.

 

 


 
VOORWAARDEN BOOKEY

Tegen inlevering van de bon uit uw Bookey van hotel 'Eindhoven City Centre' ontvangt u 2 tickets voor 10,00 euro. Voorwaarden: Uitgezonderd films uitgesloten door filmverhuurder en speciale voorstellingen. / De bon vertegenwoordigt geen waarde in geld en is geen plaatsbewijs. / Niet in combinatie met andere acties en/of kortingsregelingen. / Voor 3D films wordt een toeslag gerekend van 2,50 euro per persoon.


 

WETGEVING KIJKWIJZER

Onder de 16 jaar, geen toegang
Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.
Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.


Op ieder bezoek aan Service Bioscoop Zien B.V. zijn onze algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Klik hier om de bezoekersvoorwaarden te bekijken.  BTW nummer Service Bioscoop ZIEN B.V.: NL.8187.66.645.B01