Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 
  

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Casper & Emma de bergen inDe Smurfen en het Verloren DorpRaafje met de Rode Sok en The Boss Baby.

Lever je kunstwerk uiterlijk 31 augustus 2017 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in september waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

  

 
 

28 mei 2017 - Kleuterbioscoop Casper & Emma de bergen in

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 28 mei 2017 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer met "Casper & Emma de bergen in", de vijfde film van de razend populaire beste vrienden Casper en Emma. Dit keer gaan Casper en Emma op vakantie naar de bergen. Voor aanvang van de film zijn er verschillende activiteiten voor de kleuters.

Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling 11.00 uur. Kom je verkleed dan maak je kans op een leuke prijs! 

Kinderen krijgen een goedgevulde kleuterkidtray met verrassing en een filmdiploma. Voor de overige bezoekers is er een kopje koffie of thee met een lekkernij. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 mei 2017 afgehaald te worden.

De film: Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma's moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma's moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico's. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt... 

Klik op de afbeelding links voor de trailer van de film. Klik hier voor de foto′s van een van de vorige Kleuterbioscoop voorstellingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

Terugblik BFF-Night Bibi & Tina: Jongens tegen de meiden - 7 april 2017

Service Bioscoop ZIEN organiseerde op 7 april 2017 een BFF-Night rondom de nieuwe film van Bibi & Tina: Jongens tegen de meiden. Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Iedereen werd ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kon iedereen een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's!

Klik hier om te reserveren voor een van de reguliere voorstellingen van de film. 

De film: De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen... 

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 

 

Terugblik meet & greet met Junior uit de film Storks - 23 oktober 2016

Op zondag 23 oktober 2016 kon je Junior, de hoofdrolspeler uit de film Storks, in het echt ontmoeten tijdens een supergezellige meet & greet in Service Bioscoop ZIEN. De bezoekers van de vroege voorstellingen van Storks 3D NL konden Junior een knuffel geven en met hem op de foto! 

   

De film: Storks (ooievaars) bezorgen baby′s... of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior, de topbezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op dat moment wordt de Baby Fabriek per ongeluk geactiveerd. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Junior is hiervoor verantwoordelijk samen met Tulp, de enige mens op Ooievaars Berg. Om te voorkomen dat zijn baas hier achter komt, haast Junior zich samen met Tulp om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorgbaby- af te leveren. Storks is een onthullend avontuur waarin meer dan één familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Klik hier voor de foto's.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende meet & greet plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.