Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 
  

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: De Smurfen en het Verloren DorpDe Lego Batman Film en The Boss Baby.

Lever je kunstwerk uiterlijk 21 mei 2017 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in juni waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

  

 
 

7 april 2017 - BFF-Night Bibi & Tina: Jongens tegen de meiden

De paardenmeiden Bibi & Tina zijn terug. Service Bioscoop ZIEN organiseert een BFF-Night rondom hun nieuwe film Bibi & Tina: Jongens tegen de meiden. Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen met een heerlijke meidenfilm en een leuke goodiebag! Jullie worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kunnen jullie een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's!

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Inclusief een welkomstdrankje, een High Fris en een leuke goodiebag. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden. 

De film: De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen... 

Klik op de afbeelding links voor de trailer van de film. 

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

Terugblik Kleuterbioscoop Masha en de Beer: Naar de Bioscoop - 22 januari 2017

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgen ze allemaal een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 22 januari 2017 was de Kleuterbioscoop met Masha en de Beer, van de gelijknamige populaire familieserie op Z@pp. Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven avonturen op het grote doek.

Klik hier voor de foto′s van deze gezellige Kleuterbioscoop.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 

 

Terugblik meet & greet met Junior uit de film Storks - 23 oktober 2016

Op zondag 23 oktober 2016 kon je Junior, de hoofdrolspeler uit de film Storks, in het echt ontmoeten tijdens een supergezellige meet & greet in Service Bioscoop ZIEN. De bezoekers van de vroege voorstellingen van Storks 3D NL konden Junior een knuffel geven en met hem op de foto! 

   

De film: Storks (ooievaars) bezorgen baby′s... of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior, de topbezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op dat moment wordt de Baby Fabriek per ongeluk geactiveerd. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Junior is hiervoor verantwoordelijk samen met Tulp, de enige mens op Ooievaars Berg. Om te voorkomen dat zijn baas hier achter komt, haast Junior zich samen met Tulp om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorgbaby- af te leveren. Storks is een onthullend avontuur waarin meer dan één familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Klik hier voor de foto's.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende meet & greet plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.