Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 
  

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Pieter KonijnBuurman en Buurman Hebben een Nieuw Huis en Rikkie de Ooievaar.

Lever je kunstwerk uiterlijk 13 mei 2018 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in mei. Veel succes en kleurplezier!

 
 

15 april 2018 - Kleuterbioscoop Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 15 april 2018 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer met "Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis". Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Natuurlijk mag iedereen zijn lievelingsknuffel meenemen!  

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling 11.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 april 2018 afgehaald te worden.

Kinderen krijgen een goedgevulde kleuterkidtray met verrassing en een filmdiploma. Voor de overige bezoekers is er een kopje koffie of thee met een lekkernij. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Buurman en Buurman zijn geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo'n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Klik op de afbeelding voor de trailer. Klik hier voor de foto's van de vorige Kleuterbioscoop.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

 

 
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.