Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 
  

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Sinterklaas en het Gouden HoefijzerCoco en K3 Love Cruise.

Lever je kunstwerk uiterlijk 13 januari 2018 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in januari. Veel succes en kleurplezier!

  

 
 

Terugblik Kleuterbioscoop Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer - 19 november 2017

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 19 november 2017, één dag na de intocht van Sinterklaas in Nederland, was de Kleuterbioscoop met Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer. 

Klik hier voor de foto's (volgt).

De film: De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan...

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

22 december 2017 - BFF-Night Pitch Perfect 3

Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing derde deel van de muzikale feelgoodserie Pitch Perfect.

De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen met een heerlijke meidenfilm! Jullie worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kunnen jullie een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus met je BFF's!

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

Inclusief een welkomstdrankje en een High Fris. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.  

De film: In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Klik hier voor de foto's van een van de vorige BFF-Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!  

 
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.