Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 
  

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Dummie de Mummie en de Tombe van AchnetoetDe LEGO Ninjago Film en Dikkertje Dap.

Lever je kunstwerk uiterlijk 29 oktober 2017 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in november waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

  

 
 

1 oktober 2017 - Kleuterbioscoop Dikkertje Dap

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 1 oktober 2017 is de volgende Kleuterbioscoop. Deze keer met de hartverwarmende familiefilm Dikkertje Dap. Voor aanvang van de film houden we een gezellig pyjamafeestje. Je kunt een beschuitje versieren, kleuren en spelletjes doen. Natuurlijk mag je je lievelingsknuffel meenemen. 

Voorstelling 10.30 uur: Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling 11.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 september 2017 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren.

Trek je mooiste, coolste of grappigste pyjama aan en maak kans op een leuke prijs! 

De film: Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Klik hier voor de foto's van een van de vorige Kleuterbioscoop voorstellingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

15 oktober 2017 - Meet & Greet met Lloyd uit De LEGO Ninjago Film

Wil je Lloyd alias de Groene Ninja uit het grote LEGO Ninjago filmavontuur in het echt ontmoeten, kom dan op zondag 15 oktober 2017 naar de meet & greet in ZIEN. Lloyd is aanwezig van 15.15 tot 16.00 uur. Naast het ontmoeten van je grote LEGO held kun je je uitleven met leuke activities en kleurplaten van de film.

Maak je dag compleet met een bezoek aan De LEGO Ninjago Film 3D NL. De meet & greet is na afloop van de voorstelling van 13.30 uur en voor aanvang van de voorstelling van 16.00 uur. Dan kun je Lloyd een hand geven en met hem op de foto! We zijn benieuwd naar jullie selfies, deel ze op onze Facebook of Instagram pagina. 

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden. 

De film: In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja's gedwongen hun ego's opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. 

Klik hier voor de foto's van een van de vorige Meet & Greets.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte! 

  

 
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.