Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

50+ BIOS
Iedere maandag en dinsdag overdag. Op 2 tijden, keuze uit 2 films.


Speciaal voor 50-plussers die van kwaliteit en gezelligheid houden heeft Zien de 50+ BIOS.
U kunt bij ons op maandag en dinsdag op een rustig tijdstip genieten van recente publieksfilms en kwaliteit filmhuis-films. Zo zijn er iedere week weer mooie, ontroerende, spannende of lachwekkende films te zien. De titels worden wekelijks via onze website en advertenties bekend gemaakt.

Zie hieronder het meest actuele programma.

De entree voor de 50+ bedraagt € 6,50 per persoon. Dat is ruim 25% goedkoper dan normaal én u krijgt er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers bij. Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.
 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Voorwaarden: Overige kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens de 50+ bios voorstellingen. U dient aan te kunnen tonen dat u 50 jaar of ouder bent. Het betreffen reguliere voorstellingen, u dient daarom aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de 50+ BIOS korting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen 50+ BIOS voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


 

 

 

 

 

 

  

 

 

The Greatest Showman

The Greatest Showman met Oscar genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geïnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ′de grootste show van de wereld′, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 januari 2018 om 13.30 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 januari 2018 om 13.30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taal is zeg maar echt mijn ding

De onhandige Anne heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over! Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo. Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt? Taal is zeg maar echt mijn ding is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Paulien Cornelisse.

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 januari 2018 om 13.15 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 januari 2018 om 13.15 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Father Figures

Owen Wilson en Ed Helms spelen de rollen van Kyle en Peter Reynolds, een twee-eiige tweeling met een excentrieke moeder die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader. Tijdens deze zoektocht leren ze dingen over hun moeder, die ze eigenijk liever niet hadden geweten.
  

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 januari 2018 om 11.00 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 januari 2018 om 11.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Star Wars: The Last Jedi 2D 

De Saga gaat verder...May the Force be with you.

In Star Wars: The Last Jedi wordt de intergalactische saga voortgezet met een nieuw avontuur waarin onze helden Rey en Finn opnieuw een sleutelrol hebben.

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 januari 2018 om 11.00 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 januari 2018 om 11.00 uur.