Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

50+ BIOS
Iedere maandag en dinsdag overdag. Op 2 tijden, keuze uit 2 films.


Speciaal voor 50-plussers die van kwaliteit en gezelligheid houden heeft Zien de 50+ BIOS.
Vanaf januari kunt u op maandag en dinsdag op een rustig tijdstip genieten van recente publieksfilms en kwaliteit filmhuis-films. Zo zijn er iedere week weer mooie, ontroerende, spannende of lachwekkende films te zien. De titels worden wekelijks via onze website en advertenties bekend gemaakt.

Zie hieronder het meest actuele programma.

De entree voor de 50+ BIOS bedraagt € 6,50 per persoon. Dat is ruim 25% goedkoper dan normaal én u krijgt er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers bij. Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.
 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Voorwaarden: Overige kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens de 50+ bios voorstellingen. U dient aan te kunnen tonen dat u 50 jaar of ouder bent. Het betreffen reguliere voorstellingen, u dient daarom aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de 50+ BIOS korting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen 50+ BIOS voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

 

 

 

 

 

 

Snatched

Komedie met Amy Schumer en Goldie Hawn als moeder en dochter die zwaar in de problemen komen op vakantie in Zuid-Amerika
Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton haar overbezorgde moeder Linda over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.


Klik
hier om te reserveren voor maandag 22 mei 11:00 uur.
Klik
hier om te reserveren voor dinsdag 23 mei 11:00 uur. 

 

 

   

 

 

 

https://media.pathe.nl/nocropthumb/620x955/gfx_content/other/48050687_88573_pos1_s-high.jpg

 

The Circle

Thriller naar de bestseller van Dave Eggers waarin Emma Watson steeds meer opgeslokt wordt door haar werk voor het machtige tech-bedrijf van Tom Hanks
Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 mei 11:00 uur.
Klik hier om te reserveren voor maandag 22 mei 13:15 uur.

Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 mei 11:00 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 mei 13:15 uur.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.film1.nl/images/portrait/original/123841.jpg

 

Django

Biografisch drama over de briljante jazzgitarist Django Reinhardt die tijdens de Tweede Wereldoorlog weigert een tournee door Duitsland te maken
1943, het door nazi-Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner-broeders door heel Europa onder de toenemende vervolging. Wanneer hij door de nazi's gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan om te vluchten.
De virtuoze muziek in dit drama over de legendarische Django Reinhardt werd ingespeeld door de Nederlandse zigeunerjazzgitarist Stochelo Rosenberg, de solist van het Rosenberg Trio.

Klik hier om te reserveren voor maandag 22 mei 13:45 uur.
Klik hier om te reserveren voor dinsdag 23 mei 13:45 uur.