Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

50+ BIOS
Iedere maandag en dinsdag overdag. Op 2 tijden, keuze uit 2 films.


Speciaal voor 50-plussers die van kwaliteit en gezelligheid houden heeft Zien de 50+ BIOS.
Vanaf januari kunt u op maandag en dinsdag op een rustig tijdstip genieten van recente publieksfilms en kwaliteit filmhuis-films. Zo zijn er iedere week weer mooie, ontroerende, spannende of lachwekkende films te zien. De titels worden wekelijks via onze website en advertenties bekend gemaakt.

Zie hieronder het meest actuele programma.

De entree voor de 50+ BIOS bedraagt € 6,50 per persoon. Dat is ruim 25% goedkoper dan normaal én u krijgt er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers bij. Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.
 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Voorwaarden: Overige kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens de 50+ bios voorstellingen. U dient aan te kunnen tonen dat u 50 jaar of ouder bent. Het betreffen reguliere voorstellingen, u dient daarom aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de 50+ BIOS korting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen 50+ BIOS voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

 

 
 

Fifty Shades Darker (16+)

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James

Fifty Shades of Grey eindigde met de breuk tussen Anastasia en Christian. In dit stomende vervolg wil hij haar natuurlijk terug winnen maar de jaloerse vrouwen uit Christians verleden duiken opeens op en maken een hernieuwde start knap lastig.

Klik hier om te reserveren voor maandag 27 maart 14.00 uur.

Klik hier om te reserveren voor dinsdag 28 maart 14.00 uur.

 
    
 

Kong: Skull Island 3D

Avonturenfilm rond de mythische reuzenaap Kong waarin een nieuw verhaal verteld wordt over de oorsprong van het klassieke monster

Een team van ontdekkingsreizigers komt bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Klik hier om te reserveren voor maandag 27 maart 11.00 uur.

Klik hier om te reserveren voor dinsdag 28 maart 11.00 uur.

 

    

 

 

 

Logan (16+)

Laatste film waarin Hugh Jackman de immens populaire Wolverine zal vertolken

In 2024 zijn de X-Men en mutanten in het algemeen weggevaagd. Ook Professor X heeft betere tijden gekend; zijn ooit zo indrukwekkende brein teert weg door Alzheimer. Zelfs de onverwoestbare Wolverine heeft de tand des tijds niet goed doorstaan. Maar wanneer een jong en mysterieus meisje - volgens Xavier nagenoeg een kopie van Logan - zijn hulp nodig lijkt te hebben, schiet hij uit isolement.

Klik hier om te reserveren voor maandag 27 maart 13.30 uur.

Klik hier om te reserveren voor dinsdag 28 maart 13.30 uur.
 
    
 

Het verlangen

Komedie met Chantal Janzen als een schoenverkoopster die door twee gewiekste uitgevers wordt ingezet als de zogenaamde schrijfster van een droomdebuut

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt: het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Klik hier om te reserveren voor maandag 27 maart 11.00 uur.

Klik hier om te reserveren voor dinsdag 28 maart 11.00 uur.