Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
RIKKIE DE OOIEVAAR

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus...

Verwacht op: WOENSDAG 21 MAART 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Georgina Verbaan (Stem), Patrick Martens (Stem), Matheu Hinzen (Stem)

Regie:
Toby Genkel

PIETER KONIJN NL

Moderne verfilming van de kinderverhalen van Beatrix Potter. Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Pieter Konijn genaamd, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. Verhoef. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Pieter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Verhoef, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Verwacht op: WOENSDAG 28 MAART 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Tommie Christiaan (Stem), Do (Stem), Joey Schalker (Stem), Jan Versteegh (Stem), Shelley Vol (Stem), Amy Vol (Stem), Lisa Vol (Stem), Cystine Carreon (Stem), Roué Verveer (Stem)

Regie:
Will Gluck

READY PLAYER ONE 3D

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Verwacht op: DONDERDAG 29 MAART 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Tye Sheridan, Olivia Cooke, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Mark Rylance

Regie:
Steven Spielberg

WENDY & DIXIE

De 12-jarige Wendy staat absoluut niet te trappelen wanneer haar ouders besluiten de hele zomer door te brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Sinds de dood van Wendy’s opa heeft haar oma zelf de touwtjes in handen op de stal, maar ze krijgt het al snel moeilijk door de komst van de moderne manege St. Georg. Wendy heeft het niet zo op paarden. Vroeger reed ze het liefst iedere dag, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders. Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy’s aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt ‘Dixie’ ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed. Maar hoelang zal ze het beestje kunnen verbergen en zal oma’s paardenboerderij wel kunnen blijven bestaan?

Verwacht op: DONDERDAG 29 MAART 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Dagmar Seume

Regie:
Has Drijver (Stem), Julia Smit (Stem), Vivienne van den Assem (Stem), Peggy Vrijens (Stem), Ricardo Blei (Stem), Maria Lindes (Stem), Feline de Jonge (Stem)

BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS! KLEUTERBIOSCOOP (INLOOP 10.30, ZAAL 11.00)

Op 15 april 2018 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer met "Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis". Voor aanvang van de film zijn er diverse activiteiten voor de kleuters. Natuurlijk mag iedereen zijn lievelingsknuffel meenemen. Kijk voor meer informatie op de Zziezo Kidz Club pagina.


Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Verwacht op: ZONDAG 15 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwe (Stem)

Regie:
Marek Benes

LADIES NIGHT DE MATCHMAKER (INLOOP 19.30, ZAAL 20.00)

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 april 2018 afgehaald te worden bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Voorstelling 18 april 2018 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur.


Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Verwacht op: WOENSDAG 18 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Benja Bruijning, Ariane Schluter, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Annet Malherbe

Regie:
Jeroen Houben

SHERLOCK GNOMES 3D NL

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Verwacht op: WOENSDAG 18 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Ricardo Blei (Stem), Peggy Vrijens (Stem), Sander de Heer (Stem), Pepijn Gunneweg (Stem), Owen Schumacher (Stem)

Regie:
Steve Pink

MIDNIGHT SUN

De 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.

Verwacht op: DONDERDAG 19 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle

Regie:
Scott Speer

AVENGERS: INFINITY WAR 3D

Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld blijven beschermen tegen bedreigingen die te groot zijn voor een enkele held om het hoofd te bieden, komt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen. Een despoot die intergalactisch berucht is, met als doel om alle zes de Infinity Stones, artefacten van onmetelijke kracht, te verzamelen, en hen te gebruiken om zijn gestoorde wil aan de hele realiteit op te leggen. Alles waar de Avengers voor gevochten hebben, leidt naar dit moment. Het lot van de Aarde en het bestaan zelf zijn nog nooit zo onzeker geweest.

Verwacht op: WOENSDAG 25 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Josh Brolin, Chris Pratt, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Dave Batista, Brie Larson, Peter Dinklage, Cobie Smulders, Sebastian Stan, Karen Gillan, Tessa Thompson, Pom Klementieff.

Regie:
Anthony Russo, Joe Russo

BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS!

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Verwacht op: DONDERDAG 26 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwe (Stem)

Regie:
Marek Benes

MATCHMAKER, DE

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Verwacht op: DONDERDAG 26 APRIL 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Benja Bruijning, Ariane Schluter, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Annet Malherbe

Regie:
Jeroen Houben

I FEEL PRETTY

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is??

Verwacht op: DONDERDAG 3 MEI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Amy Schumer, Michelle Williams, Naomi Campbell

Regie:
Abby Kohn, Marc Silverstein

BIG LEBOWSKI, THE - 20TH ANNIVERSARY -

Maandag 14 mei is het exact twintig jaar geleden dat cultkomedie The Big Lebowski van The Coen Brothers in de bioscopen verscheen. Om deze bijzondere verjaardag te vieren, wordt deze dag omgedoopt tot The Dude Day en krijg je de kans om deze klassieker (opnieuw) te zien op het grote doek.

Het leven van oude hippie Jeff Lebowski, alias ‘The Dude’, wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed ‘bezoedelen’ en geld eisen. The Dude vermoedt al snel dat hij wordt aangezien voor zijn steenrijke naamgenoot en gaat bij hem langs om compensatie te vragen voor zijn vloerkleed. De gevolgen zijn niet te overzien, want voor hij het beseft raken The Dude en Walter verstrikt in een web van misdaad, mysterie en avant-garde kunst.

Verwacht op: MAANDAG 14 MEI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman en John Turturro

Regie:
Joel en Ethan Coen

DEADPOOL 2 (16+)

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.

Verwacht op: DONDERDAG 17 MEI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz

Regie:
David Leitch

SOLO: A STAR WARS STORY 3D

De avonturen van Han Solo en Chewbacca, voordat ze zich bij de Rebellen voegden.

Verwacht op: WOENSDAG 23 MEI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Woody Harrelson, Paul Bettany, Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Thandie Newton, Michael K. Williams, Clint Howard, Donald Glover, Warwick Davis, Richard Dixon, Joonas Suotamo, Phoebe Waller-Bridge, Ian Kenny, Deepak Anand, Douglas Robson, Sarah-Stephanie.

Regie:
Ron Howard

JURASSIC WORLD 3D: FALLEN KINGDOM

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit.

Verwacht op: DONDERDAG 7 JUNI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Rafe Spall, Toby Jones

Regie:
J.A. Bayona

LOVE, SIMON

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Verwacht op: DONDERDAG 14 JUNI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer Garner

Regie:
Greg Berlanti

OCEAN'S 8

'Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Verwacht op: DONDERDAG 21 JUNI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter

Regie:
Gary Ross

INCREDIBLES 2 3D NL

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Verwacht op: WOENSDAG 27 JUNI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
GEEN

Regie:
Brad Bird

REDBAD

Redbad, zoon van Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne aangewezen wordt om geofferd te worden aan de goden. Tijdens het offerritueel vallen de Franken de stad binnen. De Frisii (ook bekend als ‘de vrije mensen’) zijn Dorestad kwijt. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Vastgebonden op een vlot, wordt Redbad de zee opgeduwd om te sterven. Maar Redbad weet de tocht te overleven en spoelt aan bij de Vikingen. Daar leert hij de kracht van zijn eigen cultuur kennen. Hij wordt langzaam opgenomen in de clan. Nadat hij met de Vikingen meevecht tegen een rivaliserende clan Noormannen, trouwt hij met de dochter van koning Wiglek. Als hij samen met zijn vrouw terugkeert in Dorestad ontdekt hij dat zijn zus is uitgehuwelijkt aan de zoon van de Frankische koning Pepijn van Herstal. Hij ziet tijdens een jaarmarkt hoe priester Willibrord zijn zus met geweld bekeert en vernedert. Hij zweert haar te bevrijden. Dit kan hij niet alleen, maar het leger van zijn oom en neef, die inmiddels aan de macht zijn, lijkt niet sterk genoeg om de Franken te verslaan.

Verwacht op: DONDERDAG 28 JUNI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Gijs Naber, Loes Haverkort, Lisa Smit, Egbert Jan Weeber, Derek de Lint, Martijn Fischer, Søren Malling, Teun Kuilboer

Regie:
Roel Reine

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Verwacht op: DONDERDAG 19 JULI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy Garcia, Stellan Skarsgård, Lily James, Amanda Seyfried, Julie Walters, Meryl Streep

Regie:
Ol Parker

ANDRE RIEU CONCERT: AMORE - MY TRIBUTE TO LOVE

EERBETOON VAN ANDRÉ RIEU AAN DE LIEFDE IN ZIJN MOEDERSTAD MAASTRICHT

De onvergetelijke concerten die deze zomer in Maastricht, de thuisstad van André Rieu, plaatsvinden, wil je niet missen. Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.

Kijk voor meer informatie op de Acties pagina.

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 20.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden.
Zondag 29 juli 2018 aanvang voorstelling 15.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden.


Verwacht op: ZATERDAG 28 JULI 2018
Trailer:
Klik hier

Officïele website:
Klik hier

Cast:
Andre Rieu, Johann Strauss Orkest.

Regie: